Better together in kasteel Dussen

Marc en Chantal willen de liefde vieren met alle vrienden en familie die een speciaal plekje hebben ingenomen in hun leven. Waar kun je dat beter doen dan in Kasteel Dussen? Zij hebben de grote wens dat het een magische dag moet worden en WOW, ik kan niet anders zeggen dan dat het zeker is gelukt!

Dit lieve stel heeft zelf een bedrijf in de trouwbranche (feestphotobooth) en weet dus dat er genoeg keuze is in leveranciers voor deze grote dag; ik voel me dus echt heel erg vereerd dat ze mij als fotograaf kiezen.

Op een mooie dag in augustus is het zover. Bruid en bruidegom en hun super kutie kids komen aan bij het kasteel voor de getting ready. Ieder gaat naar een eigen kamer waar ze alle ruimte hebben zich om te kleden. Ik fotografeer heel graag in kasteel Dussen omdat het licht hier zo mooi door de kasteelramen valt. Ook vandaag is het weer feest, de zon schijnt niet te fel maar de temperatuur is prima. Joehoe, dat betekent dus ook dat er buiten getrouwd kan worden!

Er wordt overal hard gewerkt om het totaalplaatje perfect te krijgen. Suzet van de Pluktruck creëert een waar bloemenparadijs bij de ceremonieplaats en zorgt voor een stunning tafelstyling waarbij je je tijdens het diner op een bruiloft in Italië waant. Intussen heb ik de fotoshoot in en om het kasteel, genoeg mooie plekjes te vinden hier. Na een heerlijke lunch met de familie is het dan toch echt tijd voor de ceremonie welke plaats vindt op het ruime grasveld voor het kasteel.

Noortje van Liefste woord weddings weet het zo mooi te verwoorden. Het huwelijk van Marc en Chantal is echt de kers op de taart. Hier en daar wordt een traan weggepinkt maar ook de babs houdt het uiteindelijk niet droog als het bruidspaar haar na afloop uitbundig bedankt.

Jullie zitten natuurlijk niet te wachten op een ellenlang verhaal. Als ik alles moet verwoorden wat deze dag zo fantastisch heeft gemaakt wordt het een hele dikke glossy. Laat de foto’s voor zich spreken (alhoewel het bijna een onmogelijke taak was uit alle foto’s te kiezen). Met dank aan TOF Alkmaar voor de dronebeelden die ik mocht gebruiken voor de reportage.

Marc en Chantal, heel veel geluk samen met jullie prachtige gezinnetje. Inderdaad, het is Better Together!

Locatie: Kasteel Dussen

Babs: Liefste woord weddings

Bloemen en styling: De Pluktruck

Suit: Omaggio House of Tailors

Dress: Anne en John bruidsmode

Muah: Sjiek kappers

Fotobooth: Feest Fotobooth

Live Painting: Peggy van Gurp

DJ: The wedding deejay

 

 

 

Deel dit bericht op