Het is nu trendy om als bruidsfotograaf de trouwdag op journalistieke wijze in beeld te brengen zonder dat er wordt geposeerd of ingegrepen. Op deze manier wordt jullie bruiloft weergegeven in een prachtig beeldverhaal. Het lijkt hierbij of de fotograaf onzichtbaar is zodat jullie op geheel natuurlijke wijze jezelf kunnen zijn. Uiteraard sta ik ook helemaal achter dit concept maar wil er toch een kleine kanttekening bij maken.

Er is een grote kans dat jullie na de bruiloft een paar prachtige traditionele foto’s verwachten die ‘lijstwaardig’ zijn. Jullie staan er samen op je allermooist én herkenbaar op! Haar jurk wordt in volle glorie getoond; zijn gezicht is niet verborgen in de schaduw en je ziet de trots in zijn ogen. Kortom, ik adviseer altijd om minimaal anderhalf uur te reserveren voor een aparte shoot op een bijzondere locatie waarbij er dus wél aanwijzingen worden gegeven door mij hoe jullie het beste kunnen poseren zonder daarbij jullie spontaniteit uit het oog te verliezen. Veel bruidsparen ervaren dit moment als een rustpunt op een verder vaak hectische dag.

Geloof me, jullie zullen dolblij zijn met deze foto’s en voor wat de rest van de dag betreft… wees lekker jezelf, doe of ik er niet ben en geniet vooral met volle teugen. Ik vang de bijzondere momenten en details wel. Don’t worry! Voor mij heeft een bruidsreportage pas waarde als ik zie dat het bruidspaar er door geraakt wordt. Ik besef heel goed dat deze reportage de enige tastbare herinnering zal zijn aan de mooiste dag van jullie leven!

Mocht mijn stijl en werkwijze jullie aanspreken dan plan ik met plezier een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek luister ik naar jullie wensen en ontvangen jullie van mij tips and tricks zodat jullie optimaal jullie trouwdag kunnen beleven en we tot een creatieve en onderscheidende bruidsreportage kunnen komen.

Tarieven

Bruidsreportage

€ 1275 voor 6 uur (ieder aanvullend uur € 100 extra)

Luxe fine art trouwalbum

25 x 25 cm vanaf € 495

De vergoeding voor jullie bruidsreportage is inclusief btw, reiskosten door heel Nederland, een kennismakingsgesprek en nabewerking van 30-50 beelden per uur (hoeveelheid afhankelijk van gebeurtenissen). Jullie ontvangen kort na de bruiloft een preview en de volledige reportage binnen 8 - 10 weken op een luxe USB-stick. Verder zijn er geen bijkomende kosten! Op vrijdagen en zaterdagen zijn er enkel reportages mogelijk vanaf 8 uur.
De kosten voor een trouwalbum zijn variabel en zijn geheel afhankelijk van het album (of combinatie-pakket) wat jullie kiezen. Ik adviseer jullie hier graag over tijdens ons kennismakingsgesprek.

Vraag naar de voordelige combinatie-pakketten!

Boek mij als jullie fotograaf