Een echte trouwerij in Oisterwijk

“Misschien klinkt dit raar maar in tegenstelling tot andere bruidsparen, zal dit niet de mooiste dag van ons leven worden. Daarvan hebben we er inmiddels al vele gehad en deze dag sluiten we samen met al die andere mooie dagen in ons hart. ”

Wat een prachtige zin uit de uitgebreide mail die Eric en Anja mij stuurden met de vraag of ik hun bruiloft wilde fotograferen. Hun persoonlijke verhaal sprak mij direct aan dus natuurlijk zei ik ja!

Eric en Anja noemen zichzelf herintreders en willen graag ‘iets’ van een echte trouwerij meemaken. Nou, als ik ’s ochtends aankom in hun gezellige huis in Oisterwijk, weet ik gelijk dat dat helemaal gaat lukken. Anja’s haren worden gedaan door de kapster en de bruidsmeisjes dartelen door de keuken en adviseren waar nodig. En wow wat zien deze dames er prachtig uit! Ik heb er echt geweldige assistenten aan want ze helpen me overal mee. Zo hangen ze de jurk op in de tuin en voeren ze de kippen want ja…Anja is gek op de kippen en wil ze graag op de foto. Dat gaat niet helemaal lukken want 1 eigenwijze kip weigert te poseren. Intussen kijkt Eric alles een beetje aan en nuttigt op zijn gemak een boterham. Nog tijd genoeg om zijn kostuum aan te doen toch!

De dames helpen Anja in haar jurk maar eerst is er een korte boudoir shoot. Die schoenen…, die benen van Anja…. ze zijn de moeite waard om op de foto te zetten: oordeel zelf maar. ¬†Als Anja de trap afkomt is Eric zichtbaar geraakt en dat terwijl hij vooraf nog nuchter vertelde een ‘eerste blik’ niet echt nodig te vinden, ja ja!

Voor de ceremonie is er nog even tijd voor een shoot in de bossen. Anja is echt gespannen en ook een beetje bang haar jurk vuil te maken. We houden het dus kort en vertrekken naar Brasserie Klein Speik waar de intieme buitenceremonie plaatsvindt in de tuin. Na de ceremonie is het tijd voor toost en taart. Alle spanningen zijn weggevallen bij het stralende bruidspaar en ze genieten zichtbaar van elkaar, de kinderen, familie en vrienden.

Ik hou er van om mensen te fotograferen die van elkaar houden. Tijdens de 2e shoot in de namiddagzon zijn Eric en Anja los, ondeugend, ontspannen en kunnen ze de ogen niet van elkaar afhouden.

Eric en Anja, misschien was deze dag niet jullie mooiste maar ik hoop wel een voor het erepodium! Ik wens jullie superveel geluk samen.

 

Deel dit bericht op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *