Huwelijksreis in IJsland

Wie wil zijn huwelijksreis niet doorbrengen in een heerlijk luxe resort, die ene speciale exotische plek op aarde waar je samen met je geliefde ontelbare romantische uurtjes kunt nagenieten van de fantastische trouwdag die je net hebt mogen beleven? Nou wij niet hoor!

Jazeker, ook ik mocht onlangs trouwen met mijn lieve man ‘Jan’ en samen hebben wij het bijzondere ‘IJsland’ uitgekozen om onze wittebroodsweken door te brengen. Een stralend zonnetje troffen wij deze twee weken in de maand september zelden aan, maar geloof me, het went! IJslanders zeggen “er bestaat geen slecht weer, alleen maar slechte kleding” en met deze quote in ons achterhoofd, genoten wij intens van elkaar in een onwerkelijk mooi en divers landschap. Mijn fototoestel kon ik onmogelijk thuislaten en mijn kersverse echtgenoot had daar gelukkig alle begrip voor. Terwijl ik de wereld om mij heen vergat en volledig opging in het vangen van de sprookjesachtige vergezichten in twee dimensies, zette mijn nuchtere man geduldig de broodnodige koffie. Als dat geen echte liefde is!

Mijn passie voor de IJslandse natuur is tot leven gekomen in de ontvangsthal van het Gemeentehuis van Waalwijk waar in de maand december een selectie van mijn foto’s is geëxposeerd.

Deel dit bericht op