Love me tender

Het bekende nummer van Elvis Presley was de rode draad voor de huwelijksdag van Ben en Tamarah; heel logisch want gedurende de hele dag was de liefde tussen deze twee duidelijk zichtbaar. Een bakker en een patissier die gaan trouwen…dat betekent dus vroeg uit de veren! Om 7:00 uur was ik bij de bruid in haar ouderlijk huis te Boxtel om de visagie en het aankleden te fotograferen. Nog niet iedereen van de familie was uit bed dus het werd nog een klus om iedereen tijdig buiten te krijgen in de tuin waar een emotionele bruidegom zijn aanstaande voor het eerst mocht bewonderen. Het was een grauwe frisse dag na dagen van warmte en zonneschijn maar het bruidspaar heeft geen enkel moment geklaagd. Sterker nog, ze straalden de hele dag genoeg om voldoende warmte over te brengen op de foto’s. Voor de ceremonie in het oude raadhuis van Waalwijk en de kerkelijke inzegening in de St.Jan, hadden we de fotoshoot in het groene polderlandschap achter Waalwijk. De vrouw van een plaatselijke fruitteler kwam toch eens polshoogte nemen wat we daar wel niet allemaal aan het doen waren. Nee hoor, we hebben geen vuil gedumpt mevrouw, alhoewel, de bruidegom heeft er wel een klein plasje achtergelaten (oeps).

Bij de ceremonie in het gemeentehuis en in de St. Jan’s kerk heeft mijn collega van foto’s van Aniet me geholpen als second shooter wat altijd erg prettig is bij een drukke bruiloft. Na de kerkelijke ceremonie in de St. Jan was er even een moment om stil te staan bij de vader van Ben die er deze dag helaas niet bij kon zijn. Op de begraafplaats achter de kerk werd in alle rust een prachtig bloemstuk op zijn graf gelegd.

Omdat de bruidegom naast bakker ook vrijwilliger is bij de brandweer werd het bruidspaar tijdens de receptie bij restaurant ‘Jij en Ik’ verrast met een natte aubade. Na de receptie was het alweer tijd om af te reizen naar de feestlocatie aan het strand van de IJzeren Man in Vught! Wat een gave locatie is dit! In het Strandpaviljoen genoten de daggasten eerst van een heerlijk 3-gangen diner. Uiteraard werd er extra veel aandacht besteed aan de bruidstaart. Die werd ter plekke opgemaakt door een collega patissier. Wat een pronkstuk was dat! Tussen de gangen door zag ik dat de zon langzaam door het wolkendek heen brak. Snel heb ik nog even een foto gemaakt van het bruidspaar op de pier. Dit duurde echt maar 3 minuten want buiten stond al een buslading gasten te wachten voor het feest. En wat een feest was dat! Met de entree van zanger Kafke stond na een half uur de tent al volledig op z’n kop en dat heeft de hele avond geduurd.

Lieve Ben en Tamarah, bedankt dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn. Wat hadden jullie een fantastische dag.

 

Heel veel geluk en liefde voor de toekomst!

 

 

Deel dit bericht op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *