Een loveshoot is een geweldig cadeau om te geven of te mogen ontvangen. Misschien wil je je geliefde op een bijzondere manier verrassen of zelfs ten huwelijk vragen? Misschien willen jullie voor de bruiloft eerst wat mooie foto’s laten maken voor jullie huwelijksuitnodiging? Of wat denk je ervan om samen met je moeder thuis opgemaakt te worden door een professionele visagiste om daarna jullie bijzondere band vast te leggen tijdens een fotoshoot in de tuin?

Je begrijpt het al, de mogelijkheden zijn eindeloos!

After Wedding Shoot

Denk ook eens aan een After Wedding Shoot, ook wel ‘trash the dress’ genoemd. Nog één keer samen herinneringen ophalen aan die geweldig mooie dag die helaas zo snel voorbij ging. In alle rust, zonder stress, op een prachtige locatie de meest waanzinnige, romantische foto’s laten schieten; wacht nog maar even met het stomen van jullie trouwkleding!

Daarbij bepalen jullie uiteraard helemaal zelf hoe ver je wilt gaan! Heel veel fun is gegarandeerd!

Top 3 redenen voor een After Wedding Shoot:

  • Je wilt je jurk absoluut schoon houden tot aan de huwelijksceremonie en na de ceremonie is er geen tijd meer voor een fotoshoot.
  • Het regent pijpenstelen op jullie trouwdag en jullie hadden zo graag buitenfoto’s willen laten maken op die ene speciale locatie.
  • Jullie willen heel graag nog één keer het bijzondere gevoel terugkrijgen van die romantische trouwdag en daarbij waanzinnige foto’s laten schieten.
Laat die trouwjurk toch niet op zolder hangen!

Tarieven

De genoemde tarieven (inclusief btw) zijn indicaties. Een loveshoot houden we op een locatie in een straal van maximaal 20 kilometer rondom Waalwijk (zonder reiskosten) of op een door jullie uitgekozen locatie in Nederland (reiskosten bedragen € 0,35 per kilometer).

Loveshoot

€200incl. BTW

1 uur fotografie op locatie naar keuze

15 bewerkte bestanden in hoge resolutie

Loveshoot De Luxe

€250incl. BTW

1 uur fotografie op locatie naar keuze

20 bewerkte bestanden in hoge resolutie

Picknickmand met fles prosecco en glazen op fotolocatie

After Wedding Shoot

€275incl. BTW

1 uur fotografie op locatie naar keuze

20 bewerkte bestanden in hoge resolutie

Verrassings-album 15 x 15

Heb je andere wensen? Neem dan contact met me op voor meer informatie!

Boek mij als jullie fotograaf