Hi! Ik ben Jeannette de Ruijter, geboren en getogen in Waalwijk en fotografe achter Fixfotografie. Elke dag dat ik mag fotograferen, ben ik ontzettend dankbaar en geniet ik intens van dit prachtige vak.

Alhoewel ik al jaren fanatiek fotografeer tijdens de reizen die ik samen met mijn man Jan maak en diverse cursussen heb gevolgd, besluit ik het serieus aan te pakken en de opleiding op de fotovakschool te gaan volgen welke ik met verve heb afgerond. Het is nu toch echt helemaal duidelijk: In fotografie kan ik al mijn creativiteit en energie kwijt; dit vak is op mijn lijf geschreven!

Aangezien ik een dromer ben en over een grote dosis fantasie beschik, zijn bruidsreportages en loveshoots al snel mijn grote passie. Voor mij is het een grote uitdaging om de mooiste momenten tussen twee mensen die van elkaar houden als een beeldend sprookje vast te leggen. Dit doe ik met veel oog voor licht, detail en emoties.

Belangrijk is dat mensen zich bij me op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Mijn creatieve, rustige maar spontane aanpak met een gezonde dosis humor, resulteert in een ongedwongen, relaxte reportage waarbij ik soms wat styling gebruik om de foto’s net die extra uitstraling te geven. De nabewerking van de foto’s, waaraan ik bijzonder veel aandacht besteed, is de finishing touch van een geweldige serie waar je nog jaren van kunt nagenieten.