Prewedding shoot Loonse en Drunense Duinen

“Ik vind het echt superleuk om ‘pre-wedding’ of loveshoots te doen.┬áSteeds meer aanstaande bruidsparen gebruiken de foto’s van deze shoot voor Save the date kaartjes of huwelijksuitnodigingen. Omdat veel bruidsparen de fotoshoot op hun trouwdag toch best wel een ‘dingetje’ vinden is het gelijk een mooie manier om te wennen aan de fotograaf!

En wat een vrolijke prewedding shoot was dit! In juni geven Maudy en Timothy elkaar het ja-woord en zij willen graag een foto van deze shoot gebruiken voor hun huwelijksuitnodiging.

In eerste instantie moet de shoot van Maudy en Timothy worden verzet omdat het op de afgesproken datum ijzig koud is en pijpenstelen regent. Als je dan toch een datum kunt kiezen is het uiteraard fijn als het behaaglijk weer is. Dit toffe stel vindt het geen enkel probleem om vroeg uit de veren te gaan dus om 9:00 uur staan we al in de prachtige Loonse en Drunense Duinen. Op dit tijdstip heb je nog prachtig diffuus licht , I love it! De tijd vliegt voorbij en als het licht weer te hard wordt gaan we inpakken.

Lief bruidspaar, geniet van de foto’s en de laatste voorbereidingen, ik kijk enorm uit naar jullie huwelijksdag!

Deel dit bericht op

One comment

  1. Prachtig stel Schitterende foto’s ( kan niet anders met deze mooie mensen)
    Schitterend de sfeer tussen deze twee gevangen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *