Relaxte bruiloft voor Mark en Chantal

Mark en Chantal laten zich zomaar niet gek maken en ik verwacht dan ook, als ik ’s ochtends naar de bruidegom rijd in Breda, dat deze dag in een ontspannen sfeer gaat verlopen. In de zonnige tuin maken we eerst de foto’s van het aankleden van de bruidegom. Oh ja, moeder moet nog wel eerst de blouse strijken:-). Ondertussen arriveert ook de oppas die heel de dag voor ¬†schattig dochtertje Lize gaat zorgen zodat ze er heel de dag bij kan zijn. Dat is goed geregeld! Als ik bij de ouders van de bruid arriveer zit deze lekker in de serre waar haar visagie en kapsel worden verzorgd. Het is ook bij deze serre waar de eerste blik van Mark en Chantal plaats vindt.

In een oude knalrode Deux chevaux rijdt het bruidspaar vervolgens eerst naar oma in het verzorgingstehuis. Het is een prachtig en ontroerend moment als oma haar kleindochter mag bewonderen in haar bruidsjurk. Daarna rijden we naar de tuinen van kasteel Bouvigne voor de bruidsreportage. Maar wat past er beter bij een Franse auto dan een goudgeel korenveld? Voor we de tuinen van het kasteel betreden rijdt Mark dan ook eerst de lelijke eend in het korenveld wat voor het kasteel ligt. Dat valt nog niet mee op dit mulle zandpad maar het levert wel gave foto’s op!

Als een reportage midden op de dag valt is de picknick erg populair bij bruidsparen. Er moet immers ook gegeten worden. We vinden een prachtige plek in de schaduw van een boom voor het beeld ‘gezin en levenscyclus’ . Chantal heeft haar huiswerk goed gedaan en weet te vertellen dat dit kunstwerk de zorg voor het gezin en de levenscyclus symboliseert. Erg toepasselijk dus om hier gezellig met Lize een rustmomentje in te plannen. Dit is echter van zeer korte duur want snel gaan we verder met de reportage in de prachtige tuin.

Iets achter op schema arriveren we daarna bij De Korenmolen Princenhage. De ceremonie vindt plaats in het sfeervolle oude pakhuis van de molen wat nog een hele uitdaging is om te fotograferen. De ceremonie wordt namelijk erg druk bezocht.

Na de ceremonie wordt er voor de daggasten een heerlijk romantisch diner geserveerd; hoe fijn is het om met heerlijk zomerweer lekker rustig buiten te tafelen!

Tussendoor weet ik bruid en bruidegom nog mee de molen op te krijgen voor wat foto’s. Dit is echt een hele uitdaging voor ons allemaal want het is de hoogste historische molen ter wereld! Chantal is een bruid naar mijn hart want inventief gebruikt zij een grote tas van de IKEA met 2 ‘beengaten’ om haar jurk in op te bergen en zo de smalle trapjes naar de stoffige zolders op te klauteren. Foto’s van deze outfit zijn voor priv√©-gebruik;-).

Het heerlijke weer zorgt er ook voor dat de avondgasten lekker lang buiten blijven borrelen. Het feest komt dus wat later op gang. Uiteraard pik ik nog wel de openingsdans en de live saxofonist mee die een aardig deuntje meeblaast met ‘fireball’. Hoe origineel is dat!

De gehele organisatie bij de Korenmolen was in de perfecte handen van Wizard Events.

Mark en Chantal, wat een heerlijk relaxed bruidspaar waren jullie! Heel veel liefde en geluk voor de toekomst gewenst samen met Lize!

Deel dit bericht op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *