Sebastiaan en Bonny, vurig huwelijk in Waalwijk

Vorig jaar zelf getrouwd met een brandweerman en nu als fotograaf een brandweerbruiloft schieten. Dat was me wel een avontuur zeg! Een fijn gevoel dat ik het koppel goed ken maar ook best scary omdat de verwachtingen hoog zijn! Gelukkig heeft mijn lieve collegaatje van ‘foto’s van Aniet’ me bijgestaan als side-kick zodat ons weinig details konden ontgaan. Wat een prachtig stel om te fotograferen en wat leuk om de reportage een brandweertintje mee te geven. Allereerst mocht de stijlvolle Sebastiaan samen met zoontje Ylano zijn prachtige bruid en dochtertje gaan ophalen met de tankautospuit. De kids vonden het super om in een echte brandweerwagen naar het CHV in Veghel te rijden voor de reportage in een waanzinnige industriële omgeving; wat gaaf dat het massale koekgebouw leeg was en dat de wagen naar binnen mocht! Na de shoot weer richting Waalwijk waar de ceremonie en het feest plaats vonden in hotel Waalwijk. De intieme ceremonie was met een lach maar ook met een traan omdat de lieve moeder van de bruid helaas onlangs een engel is geworden. Wat een verassing en een emotioneel moment toen de zusjes een brief van moeder overhandigden aan de bruid.
Traditie is dat de brandweer tijdens de receptie een natte aubade komt brengen aan het bruidspaar. Door wijziging van de wind is de bruid per abuis echt nat geworden maar dit vatte ze sportief op!
Tot slot gingen de voetjes van de vloer tijdens een spetterend feest met een geweldige band. Hierbij een kleine selectie van een lange maar schitterende dag. Enjoy true love! Lieve Sebastiaan en Bonny, ik wens jullie al het geluk van de wereld toe!

Deel dit bericht op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *