Stralen van liefde

En stralen dat doen Janine en Jonathan de hele dag! Al vroeg in de ochtend (8:00 uur) staat Jonathan voor het ouderlijk huis van Janine in Hardinxveld-Giessendam voor de eerste blik. Vanaf dat moment houden deze twee de ogen niet meer van elkaar af. De vader van Janine is vandaag chauffeur in een schitterende lichtblauwe VW-bus en al snel gaan we op pad voor de fotoshoot. Heerlijk voor mij om met dit vroege ochtendlicht te mogen fotograferen. Neem daar nog een echte Hollandse wolkenlucht bij en het plaatje is compleet. Alhoewel er niet al te best weer is voorspeld schijnt de zon volop. Lekker relaxed rijden we richting het prachtige natuurgebied De Biesbosch; fijn dat ik kan meerijden. Er is niet echt een locatie afgesproken maar onderweg komen we voldoende mooie plekjes tegen en Janine is niet bang haar jurk vies te maken en overal voor in. Op de terugweg stoppen we nog even langs de Merwede voor wat foto’s en daarna rijden we toch echt terug want de daggasten staan te popelen om het bruidspaar te zien.

Er is een uitgebreide familieshoot gepland voor het ouderlijk huis van Jonathan aan de dijk. Tot zijn grote verrassing staat het kraanschip waarop Jonathan werkt voor de kade en zwaaien zijn collega’s enthousiast het bruidspaar toe. Na de shoot is er nog een gezamenlijke lunch bij het ouderlijk huis van Janine. Hier maak ik voor het eerst kennis met chinchillas. Wat een grappige knaagdiertjes zijn dit. Het blijkt dat ze nog niet zo makkelijk te houden zijn maar het is de beestjes aan te zien dat er goed voor wordt gezorgd. De lunch is zeer uitgebreid maar het wordt echt tijd voor de ceremonie. Deze zou oorspronkelijk in het gemeentehuis plaats vinden maar door een wegomleiding is deze verplaatst naar Restaurant Kampanje.

Dat is lekker makkelijk want hier wordt ook de taart geserveerd. Na de overheerlijke taart gaan het bruidspaar en alle gasten naar buiten om tientallen ballonnen op te laten wat een prachtig gezicht is. Daarna rijdt iedereen naar de kerk voor de kerkelijke inzegening.

Janine en Jonathan, blijf zo stralen de komende jaren! Ik wens jullie alle liefs en voorspoed voor de toekomst.

 

Deel dit bericht op