Strandbruiloft in Brabant

Met een übercoole BMW i8 wordt Manuela thuis in Oosterhout opgehaald door Niels. Om de hoek bij hen thuis ligt een prachtig stukje natuur waar we het eerste gedeelte van de fotoshoot doen. Tja, gave auto maar het in- en uitstappen voor de bruid is nog wel een dingetje. Ook het starten en rijden met deze elektrische sportauto is even wennen voor Niels maar dat duurt maar even. Hoe leuk is het voor een bruidegom om voor een dag in zo’n gave auto te mogen rijden! Gelukkig heeft hij meer oog voor zijn bruid want Manuela ziet er werkelijk beeldschoon uit. Voor we naar de trouwlocatie rijden maken we nog wat foto’s op een oude brug in de omgeving. Dat moet echt heel snel want al snel staat er een ongeduldige automobilist te toeteren.

De huwelijksceremonie is bij Paviljoen Het Houtse meer. Hier waan je je aan het strand en als het weer dan ook nog meezit zoals vandaag, staat niets een romantisch ja-woord meer in de weg. De ceremonie is prachtig met de gitaarmuziek van troubadour Rop en zang van dierbaren. Van kinds af aan heeft Manuela al iets met vlinders dus aan het eind van de ceremonie opent zij een witte doos waaruit deze gracieuze schepsels uitfladderen als symbool voor een nieuw begin en veel geluk. Wat een prachtig moment is dit!

De middag en avond zijn relaxed met toost, taart en een heerlijk diner aan een lange tafel. Bij het prachtige licht in de namiddag staat nog een korte 2e shoot gepland met de kids C’yenna en Jaymian erbij. Jaymian is echter net wakker en heeft er niet zoveel zin in. Al snel besluiten we het te laten zoals het is en ga ik verder met spontane fotografie. Alle kinderen hebben het hier geweldig naar hun zin op het strand en ik schiet nog rolletjes vol.

Niels en Manuela ik wens jullie heel veel geluk in de liefde, samen met jullie kids!

Deel dit bericht op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *