Trouwen bij Central Parc Voorburg

Koen en Mirjam hebben, net als vele andere bruidsparen, een groots feest gepland om hun huwelijksdag mee af te sluiten. De plannen veranderen als 2020 een bijzonder vreemd jaar blijkt te gaan worden. In plaats van de bruiloft te verplaatsen besluiten ze de bruiloft te veranderen. Kleinschalig, intiem en liefdevol zijn de kenmerken die hun prachtige dag het beste beschrijven.

Op een wisselvallige dag in augustus rijden second shooter Amanda en ik naar Lisse waar de bruidegom de getting ready heeft bij zijn ouders. Overal donkere dreigende wolken en de regen klettert tegen de voorruit. Als dat maar goed gaat komen. Veel reizen vandaag dus dan is het super om een second shooter bij te hebben. Ik zet Amanda af bij de bruidegom en rijd zelf door naar Schipluiden. Vlakbij wonen hier de ouders van Mirjam die zich bij hen voorbereid. Zij wonen erg landelijk en hebben een prachtige kas met druiven die bijna rijp zijn. Een mooi plekje om de jurk te fotograferen. Mirjam heeft een hele bijzondere Spaanse sluier. Nu ben ik toch al wel een groot voorstander van sluiers omdat het gewoon ontzettend fotogeniek is maar op dit exemplaar word ik ter plekke echt helemaal verliefd. Intussen breekt een stralend zonnetje door en niets staat het bruidspaar nog in de weg om aan hun prachtige huwelijk te beginnen.

De bruidegom rijdt in een knalrode stoere Ford Mustang richting Schipluiden waar de ceremonie plaats gaat vinden. Koen ziet zijn Mirjam pas voor het eerst in de kerk. Zo romantisch, net als de hele ceremonie trouwens. De zus van Mirjam zingt prachtig en al snel komen de tranen bij de bruid. Als bij de geloften voor elkaar Koen maar niet kan ophouden te vertellen hoe bijzonder Mirjam voor hem is zijn er nog meer mensen die het niet droog houden. Wat kan de liefde toch mooi zijn.

Na de ceremonie is er een half uurtje voor een bruidsshoot. dit is niet lang maar toch hebben we een paar ontzettend gave foto’s geschoten in en rondom het kerkje. Er staat echt een stevige wind dus dit keer hoeft de second shooter de sluier niet op te werpen. Ach alles gaat vanzelf als de liefde er af spat.

Na de shoot rijden we naar Central park Voorburg waar de toost, taart en het diner is met de gasten. 

Op deze locatie was ik nog niet eerder geweest maar hoop zeker hier nog een keer te gaan shooten want wat een gave locatie is dit! Op een beschut terras midden in het groen staat de bruidstaart al klaar om aangesneden te worden. De bloemenpracht rondom maakt het plaatje compleet; picture perfect wat mij betreft! Naarmate de avond vordert wordt het licht steeds mooier en uit de voorbereiding weet ik dat deze locatie een heel bijzonder plekje heeft voor een korte shoot tussendoor. Gelukkig zijn Koen en Mirjam bereid om tussen het uitpakken van de cadeaus door, nog even met ons mee te gaan naar het prachtige balkon met een sprookjesachtig uitzicht op het er achtergelegen park.

De gasten gaan daarna dineren en wij krijgen ook nog een heerlijke maaltijd voor we weer naar huis rijden en nagenieten van dit deze prachtige bruiloft. 

Geniet ook mee met de romantische dag van Koen en Mirjam:

Locatie: Central Parc Voorburg

Bloemen: Bloemenservice Nederland

Haar en visagie: Color Me Up

Jurk: White one

Sluier: Poirier

Pak bruidegom: Immediate

 

 

Deel dit bericht op