Trouwen bij Kasteel Wijenburg in kerstsfeer

Arjan en Diana zijn helemaal gek op kerst dus het is al snel duidelijk dat hun huwelijk in de meest magische tijd van het jaar plaats gaat vinden.¬†Het is de tijd van vrienden, familie en geliefden en natuurlijk van kaarsjes en heel veel lichtjes. Een kerstbruiloft is dus super romantisch! Als je dan ook nog gaat trouwen in het gastvrije en intieme ‘kasteel Wijenburg’ is het sprookje helemaal compleet. Wat ontzettend tof om deze fantastische dag mee te mogen maken en te fotograferen!

Heel vroeg in de ochtend snijden de koplampen van de gitzwarte Dodge RAM door dikke flarden mist als de bruidegom het erf op komt rijden bij zijn woonhuis om zijn bruid op te halen. De getting ready foto’s zijn dan al gemaakt. Diana en Arjan wonen op het platteland met al hun beesten en die spelen natuurlijk ook deze dag een belangrijke rol. Maar eerst is er de eerste blik en die vindt plaats achter de oude staldeur. Arjan is werkelijk overdonderd als hij zijn mooie bruid ziet in haar boho look. Diana heeft ervoor gekozen om een zeer romantische rok te dragen onder een denim spijkerjasje. De lederen riem en Ibiza-laarsjes maken de look helemaal compleet. Wat een stoer stel zo samen!

Voor de paarden zijn prachtige halsters gemaakt en die mogen uiteraard ook geshowd worden. Samen met de honden schieten we het eerste deel van de fotoreportage. De border collies hebben er niet zo’n zin in en geef ze eens ongelijk. Het is super koud dus we snellen naar binnen voor warme koffie en worstenbroodjes voor we vertrekken naar Echteld.

Als we aankomen bij kasteel Wijenburg ontmoeten we de twee bruidsmeisjes en is er het tweede deel van de shoot, in en rondom het kasteel. We komen gewoon tijd te kort, zoveel fotogenieke plekjes zijn hier te vinden. De daggasten arriveren en worden door Arjan ontvangen in de bibliotheek. Daarna is de prachtige huwelijksceremonie in de blauwe salon welke zeer grappig en persoonlijk wordt omlijst door Trouwambtenaar Dick van der Maat. In stijl wordt dan de bruidstaart aangesneden met een sabel en de fles champagne gesabreerd. Voor het diner is er ook nog een wijnproeverij in de kelder; wat een verwennerij! Iedereen geniet dan ook intens.

In de middeleeuwse sferen van de Breughelkelder vindt het feest plaats. “Right, right, turn off the lights. We’re gonna lose our minds tonight!” Arjan en Diana¬†openen met een spetterende dans op muziek van Pink ‘raise your glass. Het wordt een knalfeest!

Lieve Arjan en Diana wat een topdag! Geniet van elkaar en alvast van een klein deel van de fotoreportage. Ik wens jullie ontzettend veel geluk samen!

 

 

 

Deel dit bericht op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *