Trouwen bij Villa de Vier Jaargetijden Tilburg

Wat geeft het toch een rust als het bruidspaar een binnenlocatie uit heeft gekozen voor de bruidsreportage. Geen stress over het weer!

Ik spreek dan uiteraard niet voor mezelf want juist met slecht weer kun je prachtige foto’s maken. Het is  alleen wel fijn voor bruidegom en bruid om netjes op de ceremonie te verschijnen zonder verwaaide haren en moddervlekken. Alhoewel …netjes? 

Marthe en Anthony hebben gekozen voor de leerfabriek in Dongen voor de bruidsreportage. Dit is een supergave industriële locatie met prachtige oude verweerde ruimtes maar als bruidspaar moet je niet te flauw zijn om hier en daar een vlekje op te lopen want het is er echt ontzettend stoffig. 

Maar goed, laten we eerst eens beginnen bij het begin. De mooie bruiloft van Anthony en Marthe start in hun woonhuis waar de make-up en haren worden gedaan van Marthe. Het is stralend weer. Wat een geluk want het is de hele week al een beetje koud en somber geweest. Het dak kan dus open van het trouwvervoer: een supergave mintgroene VW kever. Er is nog meer op prachtige details gelet: de bruid draagt een stoer spijkerjasje met handgeschilderde tekst en de bruidegom heeft naast een houten strik en horloge zelfs een speciaal telefoonhoesje laten maken voor deze bijzondere dag.

Omringd door hun lieve familie en goede vrienden is thuis de eerste blik van bruid en bruidegom. Daarna rijden we met chauffeur (goede vriend) en assistente (goede vriendin) richting Dongen voor de trouwreportage. Onderweg rijden we eerst nog een stil landweggetje in voor een picknick en wat toffe buitenfoto’s. 

Het bruidspaar heeft ruim de tijd ingepland voor de shoot en het is echt super relaxed en gezellig. Wat hebben we gelachen met z’n allen. Spijt van de binnenlocatie voor de shoot? Ben je mal, in de fabriek is het heerlijk koel en de zon zorgt voor een prachtige lichtinval. De nuchtere bruid maakt het niet uit dat de vloeren erg stoffig zijn. Gelukkig maar want wat kun je hier gave foto’s schieten! Dat ik er zelf na de shoot uit zie alsof er over me heen gelopen is (de woorden van de bruidegom:-) is slechts een kleine bijkomstigheid.

De trouwceremonie vindt plaats bij Villa de 4 jaargetijden, een mooie romantische locatie midden in Tilburg. Door het mooie weer is het mogelijk te trouwen in de prachtige stadstuin compleet met kiezelpaadjes en groene perkjes. Wat een prachtige setting is dit!

Na de ceremonie is het tijd voor toost en taart. Tot dusverre gaat alles meer dan perfect. Helaas wordt de mooie dag bruut verstoord doordat de moeder van Marthe plotseling onwel wordt. 

Een ambulance brengt haar naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis voor nader onderzoek. Marthe moet daardoor ineens haar vader en moeder voor de rest van de dag missen en is daar uiteraard erg verdrietig om. Als ze hoort dat alles goed gaat komen met haar moeder herpakt zij zich echter en volgt er toch nog een super feest waarbij vrienden o.a. een hilarische bierproef quiz hebben opgezet.

Een hele bijzondere dag met een lach en een traan met de nadruk op de lach en zeker niet onbelangrijk, de warme oprechte liefde tussen Marthe en Anthony. Geniet van the perfect match!

Deel dit bericht op