Trouwen in het Klasse Theater in Tilburg

Koen en Mariëlle willen graag een kleine intieme bruiloft samen met hun beste vrienden en familie en ik mag hun liefde voor elkaar vastleggen!

Na een dag vol met regen ziet het er op de huwelijksdag helemaal niet slecht uit maar stress is er sowieso niet want zowel de locatie voor de fotoshoot als voor de ceremonie zijn binnen. De dag start in Goirle en als ik naar het aanstaande bruidspaar rijd kom ik langs een prachtig veldje vol met klaprozen. Wauw, die houden we even in ons achterhoofd!

Het is rustig in het huis van Koen en Mariëlle. De bruidegom bereid zich beneden in de huiskamer voor en de bruid is druk bezig met haar voorbereidingen op zolder. Dat betekent een paar keer trappen op en af om zowel bruid als bruidegom te fotograferen en dan is het ineens toch best wel warm pfff.

Ik stel voor de first look buiten te doen (even frisse lucht haha) en het bruidspaar vindt dit helemaal prima. Zelfs nuchtere Koen is toch best wel zenuwachtig maar dat is snel voorbij als hij zijn prachtige bruid ziet achter het raam van de woonkamer. Veel tijd is er niet om deze prachtige spiegeling te fotograferen want de bruid houdt het niet meer en loopt snel naar haar Koen toe. Dit vind ik altijd weer een van de mooiste momenten van de dag.

Na de first look even snel een broodje eten en op pad voor de fotoreportage. We komen weer langs de klaprozen dus we maken zeker gebruik van deze bloemenpracht voor de eerste foto’s van de shoot. Daarna rijden we naar het textielmuseum in Tilburg. Dit is echt een supergave locatie voor een reportage met zowel moderne als oude elementen. Het is een uitdaging om toch een beetje romantische foto’s te maken want de bruidegom vindt het maar al te leuk om gekke bekken te trekken maar volgens mij is het aardig gelukt.

Na de reportage rijden we naar Het Klasse Theater in Tilburg. Wat een originele locatie voor een huwelijksceremonie! Van tevoren ben ik er al eens geweest dus ik weet dat ook hier een uitdaging ligt om te fotograferen met weinig licht. Na de ceremonie is het tijd voor een toost gevolgd door een culinair walking dinner. Tussen de gangen door maken we gezellige foto’s met familie en vrienden. De bruid heeft iets met taarten en wil heel graag dat ik het taartenbuffet nog fotografeer. Nou dat kan natuurlijk en het is zeker de moeite waard want het ziet er echt overheerlijk en kleurrijk uit.

Koen en Mariëlle super bedankt dat ik deel mocht uitmaken van jullie prachtige bruiloft. Geniet mee met enkele van mijn favoriete foto’s.

 

Deel dit bericht op