Trouwen in het land van Heusden en Altena

Dit keer een bruiloft in ‘Andel’ bij Robin en Rosanne. Iedere keer als ik het Land van Heusden en Altena in rijd verwonder ik me weer dat het hier toch zo ontzettend mooi is. Wederom is het een zonnige dag; in de ochtend is het nog niet zo warm wat ik heerlijk vind als ik binnenshuis moet beginnen met het fotograferen van the getting ready van bruid en bruidegom.  Als ik aan kom rijden bij het huis van het bruidspaar valt mijn mond open van verbazing. Wow wat een werk is hier verricht. Het thema is vandaag romantisch/pastel. Achter het huis staat een grote tent in het weiland met daarnaast de opstelling voor de ceremonie. Werkelijk alles is versiert met bloemen, kaarsen, lampionnen en thule. Het ziet er echt adembenemend uit!

De bruidegom kleedt zich beneden om en de bruid boven. Rosanne heeft echt een heel team om zich heen om haar te helpen. Dat is ook wel nodig want de jurk is een echt prinsessenexemplaar en niet zo eenvoudig om aan te trekken. Het strakke en drukke programma loopt dus iets uit maar als het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet is alle stress weer (bijna) verdwenen. Wat een prachtig plaatje zo samen!

Je hebt bruiloften waar echt heel veel gebeurt en deze staat met stip op nr. 1! We beginnen met een shoot bij Fort Giessen wat vlak in de buurt is. Daarna rijden we naar het huis van Rosanne’s ouders waar foto’s moeten worden gemaakt met maar liefst acht bruidskinderen. Tja dat gaat niet helemaal vlekkeloos zullen we maar zeggen;-). Omdat de vader van Rosanne molenaar is wil het bruidspaar ook graag foto’s op de molen. Robin neemt dit wel heel letterlijk want hij klimt tot helemaal bovenin de wieken. Daarna is het picknicken aan de afgedamde Maas. Verrassing voor mij want de vriendinnen van Rosanne komen daar ook naar toe voor een geweldig leuk te fotograferen eerste blik van de bruid. Dan rijden we naar de koets met paarden voor een korte shoot en daarna vlug weer naar de plaats waar de ceremonie plaats vindt. Alle gasten zijn helemaal verrast als het bruidspaar via het weiland komt aanrijden in de koets. Na de taart en toost is er ook nog een mooie en persoonlijke kerkelijke inzegening en een overheerlijke barbecue en een.… 

Als ik alle gebeurtenissen van deze dag ga opschrijven wordt het een hele lange blog. Eigenlijk kun je de dag samenvatten in één woord. Het was echt een ‘sprookje’. Soms zeggen beelden meer dan woorden. Kijk je mee naar een kleine preview van deze geweldige dag?

 

Deel dit bericht op