Trouwen in Orangerie d’Heerstaayen

Al een paar maanden hadden mijn vriendin en collegaatje Anita en ik het idee om een styled shoot te organiseren. Samen wilden we een toffe shoot neerzetten met een romantisch bohemian thema. Na het drukke trouwseizoen is daar uiteraard ruimte voor om het in te plannen. We hadden er reuze veel zin in en begonnen al tijdig met het benaderen van topleveranciers. De bedoeling van een styled shoot is om aanstaande bruidsparen inspiratie te laten opdoen en de leveranciers uit te lichten waarmee wij graag samenwerken.

Een niet onbelangrijk gedeelte van een dergelijke shoot zijn de modellen. Je kunt nog zulke knappe modellen uitkiezen; als er geen passie is tussen bruid en bruidegom mis je wat ons betreft de essentie waar een bruiloft over gaat: LIEFDE! Anita had recent een loveshoot gedaan bij een fantastisch lief stel en we sprongen een gat in de lucht toen Danny en Kim “JA ” zeiden op onze vraag of ze model wilden zijn.

De blaadjes vallen al van de bomen als we bij Bruidsboetiek Lovely Lady in Waalwijk een jurk gaan uitzoeken voor Kim. We zijn er al snel uit want de jurk met lange mouwen en kant past perfect bij Kim en het thema. Voor de locatie benaderen we het idyllische Domaine d’Heerstaayen te Strijbeek. Wat een unieke locatie is dit toch met zijn prachtige tuin en orangerie waar een knapperend haardvuur en heel veel kaarsen zorgen voor een bijzondere warme sfeer, ook in het najaar! Juist dan zorgen de prachtige herfsttinten voor een zeer fotogenieke uitstraling.

Op de dag van de shoot tref ik Kim bij de visagiste waar ik het liefst mee werk.  ‘Touch by Tyana”zorgt er altijd weer voor dat iedere bruid er stralend uitziet. Kim heeft nichtje Aaliyah bij en ik ben gelijk verkocht. Wat zou dit een fantastisch bruidsmeisje zijn! Na een paar belletjes over en weer is het geregeld en Aaliya springt een gat in de lucht (en wij ook:-).

Wat is Anita toch een crea bea want ze maakt werkelijk een prachtig vintage boeket en bloemenkrans voor Kim. Uiteraard krijgt ook Aaliyah een mini versie van het boeket. In een aparte ruimte kleden Kim en Aaliyah zich om terwijl Danny geduldig wacht op de eerste blik. Het is ontzettend leuk om te zien dat ze echt een beetje zenuwachtig zijn. Als Kim hem op de schouder tikt is het alsof ik een echte first look fotografeer. De reactie van Danny is zo enthousiast, je voelt de trots als hij naar zijn mooie Kim kijkt.

De tafel is intussen gedekt met prachtig servies van HipHuis als omlijsting van de prachtige, fruitige bruidstaart. Natuurlijk fotograferen we ook het taartmoment. Al met al was het echt supertof om te doen en zeker voor herhaling vatbaar!

Deze shoot is mede mogelijk gemaakt door onderstaande leveranciers. Allemaal heel erg bedankt voor deze fantastische samenwerking!

Mede organisatie en inspiratie: Foto’s van Aniet

Droomlocatie: Orangerie d’Heerstaayen

Visagie: Touch by Tyana

Bloemen: Het Bloemenstulpke Anita IJpelaar

Bruidsjapon: Bruidsboetiek lovely lady

Kleding bruidegom: Suits 073 

Servies en glaswerk: HipHuis   

Bruidstaart: Nayleys cakes

 

 

 

 

Deel dit bericht op