Warme bruiloft voor Maudy en Timothy

Juni eindigt met de prachtige zomerse bruiloft van Maudy en Timothy. Een trouwjurk of pak dragen is best warm en zeker als de zon volop schijnt en het tropisch warm is. Als ik ’s ochtends naar het ouderlijk huis van de bruid rijd ben ik dan ook benieuwd hoe deze dag gaat lopen; ook omdat het voor iedere fotograaf altijd weer een uitdaging is om met felle zon en dus hard licht, toch een romantische bruidsreportage te maken.

Als ik bij Maudy aankom is de visagist al bijna klaar met de bruidsmake-up. De kapster heeft nog ruim de tijd om het bruidskapsel te creëren. Maudy is al die tijd lekker rustig en ontspannen tot ze hoort dat de bruidegom in aantocht is. Dan gieren de zenuwen door haar keel en komen de eerste emoties boven. Natuurlijk vindt Timothy haar prachtig en ook Maudy is supertrots op haar knappe bruidegom. Ze blijven elkaar maar kussen en dat zal niet de laatste keer zijn deze dag.

Samen met mijn favoriete fotomaatje ‘Foto’s van Aniet’ vertrekken we richting Kaatsheuvel voor het eerste deel van de fotoshoot.  Het bruidspaar rijdt met chauffeur in een prachtige witte oude Volvo achter ons aan. Bij de Efteling golfbaan vinden we een lommerrijke plek voor de eerste foto’s met de Volvo. Handig is dat hier ook een prachtige picknickbank staat zodat we gezamenlijk even ‘snel’ een broodje kunnen eten.

Na de lunch rijden we naar de trouwlocatie vlak in de buurt. Deze is bij Bed & Breakfast ‘De Vier Heemskinderen’ van de familie van Riel. Wat een geluk voor het bruidspaar dat ze van deze locatie gebruik kunnen maken! Naast de boerderij in cottagestijl ligt een enorme parkachtige tuin vol bloemen, grassen en verschillende vijvers met honderden bloeiende lelies. Geen straf om hier te mogen fotograferen! We hebben nog een uurtje voor het tweede deel van de reportage en dat vliegt zo weer voorbij. De gasten zijn inmiddels al gearriveerd voor de ceremonie en het bruidspaar frist zich snel even op. Tot dusverre geen enkele klacht over de hitte van deze twee! Haha en wij tellen intussen de muggenbeten op onze armen en benen.

De ceremonie is werkelijk prachtig, persoonlijk en intiem. De gasten zitten heerlijk in de schaduw maar het bruidspaar zit pal in de zon. Ook nu is de hitte niet van hun gezichten af te lezen. Wel de liefde want ze stralen nog harder dan het zonnetje! Als Timothy aan het einde van de ceremonie nog een verrassende speech geeft houdt bijna niemand het droog. Maudy en Timothy verwachten namelijk een kindje en dit nieuws zorgt voor veel blije tranen!

Na de toost en taart is het tijd voor de vrienden en familieshoots. De daggasten vertrekken hierna naar ‘Het Bourgondisch hof’ in Waalwijk voor het diner. Aansluitend is het feest en dit belooft een knaller te gaan worden! Het begint al goed met een leuke openingsdans. Timothy heeft echter een grote verrassing voor zijn bruid. Met zijn vrienden heeft hij de afgelopen weken in het grootste geheim een spectaculaire dans ingestudeerd. Maudy, maar ook het publiek, geniet hier intens van. Als daarna ook nog zanger ‘John West’ komt optreden waar Maudy groot fan van is, kan de avond niet meer stuk. Denk je dat dat alles is, ook de altijd gezellige feestzanger ‘Tom Craane’ gaat nog een voorstelling geven! Dat ga ik helaas niet meer meemaken want moe maar voldaan keer ik huiswaarts.

Maudy en Timothy, ik vond het erg bijzonder om jullie dag vast te mogen leggen. De sfeer, de liefde, de humor en de verrassing, ik heb enorm genoten van jullie. Ik wens jullie drietjes al het geluk voor de toekomst!

 

 

 

 

 

Deel dit bericht op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *