Warme lentebruiloft voor Brian en Daniëlle

De dag voor de bruiloft van Brian en Daniëlle was het weer nog zeer wisselvallig. Daar was op deze mooie zonnige vrijdag echter niets meer van te merken.

Gewapend met fotoapparatuur, vochtige doekjes en flesjes ijswater toog ik ’s morgens eerst naar de bruidegom die bij zijn ouders in Waalwijk vertoefde. Hij zat relaxed met zijn vader aan de koffie en was helemaal niet zenuwachtig, zo vertelde hij. Zijn moeder en ik moesten dan ook wel lachen toen hij zich met knikkende knieën aan stond te kleden. Daarna ben ik naar Waspik gereden waar ik de bruid en de kapster aantrof. Al snel kwamen er steeds meer en meer mensen binnen en hier werd de bruid toch wel redelijk nerveus van. Toen ze uiteindelijk aangekleed en wel de deuren van haar franse balkon opendeed en daar haar Brian zag staan met een supergave oude DAF 33, schoot ze toch wel even vol. Het prachtige stel had ruim de tijd uitgetrokken voor de fotoshoot. Eerst werden er buiten foto’s gemaakt in de landelijke omgeving. Ceremoniemeester Anita had werkelijk voor een heerlijke lunch gezorgd en daar genoot het bruidspaar dan ook zeer van (wat is er lekkerder dan verse aardbeiden met prosecco:-). Voor het eventueel slecht weerscenario was ook de Oude leerfabriek in Dongen besproken maar goed of slecht weer…een fotoreportage in een oud industrieel pand blijft een van mijn favorieten. Het licht door de verweerde ramen, het contrast van de verweerde muren met de bruidskleding, heerlijk! Overigens moest er wel e.e.a. gepoetst worden na de shoot want stoffig was het wel!

De huwelijksvoltrekking vond plaats in De Vlaamsche schuur in Dongen. Met dit prachtige weer vond de ceremonie uiteraard buiten plaats. Wat een prachtige romantische locatie is dit! Daniëlle werkt op een kinderdagverblijf en als verassing waren er maar liefst 24 kinderen aanwezig om haar en Brian een warm hart toe te dragen en heel veel bellen te blazen na de ceremonie. Deze dreumesen moesten allemaal op de foto wat natuurlijk een mission impossible opleverde; haha wat een gezellige chaos. Daarna was het tijd voor de toost en taart en het bruidspaar en daggasten genoten later in de middag ook nog van een heerlijke barbecue.

Het avondfeest was in ‘Het Vermaak’ te Raamsdonk. In het geheim had het bruidspaar speciale danslessen gevolgd. Zij verrasten dus iedereen met een wel zeer swingende openingsdans.

Brian en Daniëlle wat hadden jullie een prachtige zonnige en onvergetelijke dag, ik wens jullie heel veel geluk voor de toekomst!

 

 

 

 

Deel dit bericht op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *